Om vores uld

Vi forhandler nu 10 typer karteflor til filtning og spinding i FILTESTEDET.

Australsk merino 21-22 my

Tops (lange baner) er særdeles velegnet til filtning af mange ting som hatte, tasker, vanter, tørklæder mm samt spinding. Den kan ikke anbefales til nålefiltning. Ligger nu i 67 farver samt 24 stribede og 13 Ombria/regnbuefarvede.

Håndfarvet supermerino 18 my

Håndfarvet finfibret uld i skiftende farvenuancer i tops. særdeles velegnet til at filte beklædning samt håndspinding.

Kartet supermerino 18-19 my.

En krydskartet superfin merinould, der filter lynhurtigt. Kan filte uden brug af sæbe. Også særdeles velegnet til nålefiltning med meget fin filteål. Bruges bla. til filtede blomster, dekorationer og tørklæder/beklædning, hvor man gerne vil have et blødt og lækkert resultat. Filter hurtigt.
Vi fører også en kartet supermerino blend, som er en sammenkartning af forskellige farvede kartede supermerino. Meget kortfibret. Filter hurtigt.

Superfleece

En krydskartet superfin merinould som den kartede supermerino ovenfor. Knap så ren i kvaliteten som kartet supermerino.

Norsk Uld C1

En lidt grovere krydskartet uld, der er velegnet til tasker, hatte, futter, thehætter mm. Ensartet kvalitet, der ligger i 46 flotte farver. Bruges bl.a. af Clemente til futsko, se www.clemente.dk .

Tyroleruld

(krydskartet) er også en lidt grovere uld, der som blandingskartefloren er god til lidt grovere filtearbejder. Anvendes helt som blandingskartefloren og er særdeles god til nålefiltning. Ligger i 28 farver.

Gotland/merinould

En blandingskarteflor med ca. 50% gotlænderuld og 50% merinould. Det er også en lidt grovere uld, der er krydskartet. De grå fibre fra gotlænderulden giver rigtig flotte farver. Anvendes som Norsk uld ci og tysk bjergfårsuld. Ligger i 21 farver.

Merinould med morbærsilke 70/30

 En lækker merinould med 30 % morbærsilke. Specielt god til at filte tørklæder og beklædning samt spinding. Ligger i 7 farver.

Merinould med tussahsilke 50/50

 En superlækker kvalitet som er særdeles velegnet til at filte tørklæder, beklædning mm. Ligger i den naturfarvede samt i 12 specialindfarvede nuancer.

 

Tilbage